Vegas nr 2

Så, nu ska ni få lite mer skoj från Las Vegas. Efter våran första vecka i Vegas så hade min vän ett samarbete med hotellet Park MGM med hennes Instagram. Bara det var en underbar upplevelse.

Vi fick bo i deras svit högst upp på hotellet, bara hon och jag. Vilket var helt underbart med världens utsikt.

Samma dag som vi flyttade in på hotellet var det 4th of July! Vi hade köpt tröjor med amerikanska flaggan på och vi skulle sedan på poolparty. Önskar åter igen att jag kunde dela med mig av fler videor, men som jag sa tidigare är det bara bläddra in på mina Storys på Instagram om ni blir nyfikna på att se hur det är och kanske åka dit själva då. För jag kan säga att det är en upplevelse alla borde få vara med om. Vi var på poolparty under dagen där DJs spelade och vi hade en cabana med privat pool och allting till. Det var helt underbart. På kvällen gick vi ut och åt på restaurang där vi blev serverade pizza, pasta och massa annat gott. Efter det gick vi till TAO nightclub. Och vilken stämning det var! Helt underbart.

Förutom att fira 4th of July denna dagen så kollade vi på fler DJs under veckan och festade, år gott och bara levde livet!

Efter två intensiva veckor i Vegas var det dags för oss att åka vidare. Patricia åkte tillbaka till Sverige och jag skulle åka vidare till NYC för att fira min väns bachelorette party. Min bästa vän skulle gifta sig och vi flög henne/ överraskade henne att få komma till NYC och göra hennes bachelorette party här. Men mer om det sen ;)

Gillar

Kommentarer