Tankar

Reklam för Influensaskydd

Jag börjar ju bli något trött om allt prat om corona här i USA. Det är verkligen mycket med det hela tiden och det är fortfarande någonting som ständigt pratas om. Är det inte väldigt sjukt att hela världen är lite på paus? Även om det sakta börjar öppnas upp så märker man verkligen av det. Det är inte som det brukade vara och jag vet inte om det bara är jag som känner en viss tomhet med det hela? Det känns liksom som om man går runt och väntar på någonting.. Det är en sån konstig känsla på något sätt..

Någonting som är vanligt här i New York City är munskydd. Man får gå på gatan utan det, men så fort man åker tunnelbana, går in i en butik eller går in på en restaurang så ska den på. Men det är inte alltid super lätt att andas i dom måste jag säga och vissa känner man verkligen inte är av den bästa kvaliteten heller.. Däremot om ni vill ha tips på ett bra munskydd som faktiskt är riktigt bra och även används inom vården är Influensaskydd super bra. De har CE-märkta munskydd som består av tre lager och är gjort för att fånga mikroorganismer i utandningsluften och den skyddar även användaren av masken. De är omgående leveras av munskyddet och det går att beställa 40st för bara 329kr! Jag brukar använda dessa medicinska masker på dagarna just för att jag vet att de är himla bra och jag känner att jag kan lita på produkten, för trotts allt är det ju därför man har på sig det :)


Men för att prata om någonting annat ska jag faktiskt ut på middag ikväll på detta underbara ställe som kallas The Penthouse. Jag har inte riktigt varit ute och träffat folk eller ätit ute sedan jag kom tillbaka till New York City, så det ska bli riktigt underbart att få komma ut.

Gillar

Kommentarer