Storstädning

Reklam för Pokalhuset.se

Hej på er!

Idag är det storstädning här hemma på schemat. Jag började städa lite innan jag satte mig ned vid datorn. Men herre gud säger jag bara, vad det tar tid att fixa här hemma. Jag förstår inte? Försöker sortera bort saker jag inte har användning av eller behöver. Men det är inte helt lätt haha. Många saker har ju så fina minnen med sig.

Någonting jag fann när jag städade var en gamla sportpriser och idrottspriser. Det är lite gulligt när man tittar tilllbaka på tiden och får tillbaka så mycket minnen också. Alla fick idrottsmedaljer, även om man inte kom först, gud vad livet var enkelt när man var liten. Jag hade verkligen inte stora bekymmer då. Men sen har jag även hittat massa andra småsaker som smink jag glömde att jag hade, hårprylar, jackor osv. Blir helt matt av bara tanken på allting. Ska ta mig en kopp kaffe, men sen är de väll bara att fortsätta. Men ni vet när de blir sådär mycket så man inte vet vart man ska börja någonstans haha. Inte lätt..

Efter städningen får de bli en tur til gymmet. Måste verkligen börja komma i form igen. Har blivit alldeles för lite av det på sista tiden.. Vi hörs sen! :)

Puss

Gillar

Kommentarer