sol & värme

Reklam för Fläktgroup

Någonting jag faktiskt kommer att sakna i Florida är värmen. Just nu är det fortfarande kring 30 grader här. Medan i New York City ligger det på kring 22 grader. Vilket tar emot lite såklart. Klart att man vill vara i värmen.. Men man kan ju alltid åka på semester till värmen! Det kommer jag definitvt unna mig i höst. Kanske Bahamas eller någonting annat spännande. Någonting med strand och sol i alla fall definitivt!

Någonting jag faktiskt tänkt på att man inte riktigt har i Sveriges hem är luftkonditionering. Ni vet dom sommardagarna när det är som varmast och man inte har någonstans att ta vägen. Det är varmt inne och ute. Det spelar ingen roll vad man gör, det är lika varmt ändå. Är det bara jag som får lite små panik av det? När man blir sådär fuktig och klibbig liksom haha. Om jag så småningom i livet bestämmer mig för att ha en bostad även i Sverige finns det inte en chans att jag skulle kunna klara mig utan luftkonditionering. Antar att jag kanske blivit lite bortskämd här, men då får de vara så haha. Om ni funderar på lösningar till hemmet kan jag rekommendera FläktGroup, de har alla storts lösningar till hemmet till superbra priser också :) Så klart har de även många andra lösningar till hemmet mer än bara luftkonditionering. De har även ventilationssystem m.m.

Nu står pasta med räkor på listan här hemma. Finns det någonting godare än en riktigt god pasta med en gräddig sås? Tror inte det haha. Jag som försöker äta nyttigt och ändra till en mer hälsosam livsstil, men men, ibland får man väll hihi. Speciellt såhär en fredags kväll! :) Efter middagen här hemma ska jag iväg och spela minigolf, du vet sån där äventyrsgolf med massa små roliga banor.


Gillar

Kommentarer