Skinroller

Reklam för Skinroller

Efter att ha varit här i Miami några dagar i solen så har jag äntligen fått en gyllenbrun färg och dess utom en mycket bättre hy! Älskar när huden är slät och man känner sig fräsch.

Däremot, någonting som faktiskt fungerar mycket bra för dig som vill få en bättre hy är att använda en dermaroller. Det är alltså när man gör microneedling hemma. Vilket gör det väldigt enkelt och smidigt att förbättra sin egen hy hemma. En skinroller som det även kallas stimulerar hudens produktion av kollagen och får huden att reparera sig själv genom att skapa små mikrohål i huden.

Jag har använt min dermaroller ifrån skinroller.se ett tag nu och skinrollern tillsammans med dessa produkter nedan kan jag säga gav ett super fint resultat.

Detta är alltså skinnrollern jag använder, vilket fungerar super enkelt och smidigt. Du kan använda den i ansiktet för att få bättre hy, men den kan även användas på kroppen för att till exempel förebygga celuliter.

Denna produkt är super bra att använda efter att du använt skinnrollern. Det är ett fuktboostande serum av hyalyronsura vilket återfuktar och lägger sig även som ett skydd för att skydda hyn från påfrestningar. Denna produkt tillsammans med skinnroller gav resultat och jag kände att min hy blev mycket fräshare och friskare.

RADIANT 15% Vitamin C Booster var super bra också. Jag kände att min hy blev jämnare och älskar att den förebygger rynkor och ger huden de vitaminer den behöver. Och jag såg resultat väldigt snabbt med denna produkten.

För att ge Skinroller recention, så skulle jag säga att den fungerar mycket bra. Man ser resultat efter ca. en vecka och tillsammans med produkter för hyn så uppnådde jag super fint resultat. Min hy har blivit jämnare och fastare. Jag älskar även att den även är bra för rynkor, då jag trotts allt börjar närma mig 30 och kan se mina rynkor kommer smygandes i ansiktet. Det är också skönt att det inte är någonting som man behöver använda dagligen eller så. Utan det räcker med 1-2 gånger i veckan! Vilket jag tycker är toppen så det inte är någonting jag måste ta med överallt eller komma ihåg att göra varje dag.

För att ge tips på hur ma använder Skinnroller på bästa sätt är att tvätta händerna så klart och det är även super viktigt att ha tvättat huden ordentligt. Men rullar sedan dermarollern över kroppen både lodrätt, vågrätt och diagonalt. Lyft efter varje drag så du inte rullar dermarollern på samma ställe. Och sedan fungerar den att använda den precis vart du vill på kroppen men undvik ögonlock och läppar.

Det finns inga risker med att använda skinroller, men efteråt kan det uppkomma lite rådnad eller nån liten skorpa. Men det är så man får huden att producera kollagen, elastin och producera nya hudceller. Och sedan, glöm inte att rengöra skinnrollern ordentligt eftersom att nålarna går genom hyn. Det finns att köpa rengörings spray för skinnroller.

Så det jag kan säga om denna produkt är att jag älskar den, och kommer absolut att fortsätta använda den! :)

Gillar

Kommentarer