Sinamatic

Innehåller affiliate-länkar

Reklam för Sinamatic

Nu är det bara lite mer än en vecka kvar till jultomten kommer haha! Gud, jag kommer ihåg när man var barn och man hade nedräkning till jul. Det var julkalender varje morgon och jag hade också en liten julkalender där jag fick en liten julklapp varje morgon och såklart hade jag även en chokladkalender. Julen var verkligen mysig. Även om den ser lite annorlunda ut för mig i år tyvärr.. Men så kan de vara ibland. Förhoppningsvis är saker mer tillbaka som vanligt till nästa jul :) Det håller jag alla mina tummar och tår för.

Just nu sitter jag mest dränkt i massa plugg. Jag vet knappt vad jag ska göra längre med allting. Det är så fruktansvärt svårt och så mycket matte som ska räknas. Det är helt sjukt. Ska jag vara ärlig funderar jag lite på att byta program. För det var inte alls som jag tänkt mig. Det var på en helt by nivå.. Om någon hade varnat mig och sagt "Det är bara matte du kommer att räkna under mer än ett år" så skulle jag inte valt denna Master.. Men men, så kan livet vara ibland.

Men över till julen haha. Så snart jag är klar kommer de definitivt bli julpyssel. Någonting jag faktiskt önskar mig i julklapp är fina underkläder. Kanske röda såhär till jul? Har kikat runt lite på nätet men inte riktigt hittat det jag varit ute efter. Men då hittade jag Sinmatic. Som faktiskt har en hel del fina underkläder :) De har även en hel del andra roligheter på deras sida. Och det är kul tycker jag att bara se vad som finns bland alla deras produkter. För det finns så enormt mycket roligt att bläddra bland. Om inte annat kanske det kan vara roligt att ha något att bläddra bland under karantänen :) För vad jag har hört så börjar Sverige stänga ned mer och mer. Sjukt vad allting har förändrats i livet och i världen. Och om ni är nyfikna på lite outlet produkter så kan ni kika in här Sexleksaker outlet. Om ni kanske vill ha någon ny sida att roa er med där hemma hihi.Gillar

Kommentarer