Segla i Kroatien

Är det inte så underligt hur länge detta COVID har hållit i sig. Någonting jag trodde skulle hålla på 2 veckor har hållit i sig i ett helt år nu. Det är helt otroligt. Jag önskar verkligen att jag inte tog livet för givet så mycket som jag gjorde. Jag hade verkligen ett helt fantastiskt liv där jag kände mig så lycklig och det kändes som att allting var möjligt. Men sen hände det.. allt stängdes ned och en tyngd las över hela världen. Det var nog den sjukaste känslan jag någonsin känt. Det blir liksom en stor tomhet. Och speciellt då jag befann mig mitt I NYC, I världens centrum och människorna bara försvann helt plötsligt. Det var så himla märkligt.

Men hur underbart kommer det inte bli när allting kommer återgå som vanligt igen? Att kunna träffa människor igen som vanligt, inte vara några konstiga regler på hur länge saker och ting kommer vara öppet, men framför allt saknar jag att kunna resa som man vill utan några konstigheter :)

Någonting jag alltid har velat testa är att åka till värmen och segla. Bara njuta av värmen, vattnet och solen. Bara få vara en riktig livsnjutare på havet. Ett företag som jag är super bra när det gäller segling är researrangören More Sailing. De har resor till för att segla i Kroatien, Grekland, Italien och Karibien. Men har även så att man kan skräddarsy sin egen seglingsresa för företaget, familjen eller vännerna. Tänk, hur underbart hade det inte varit att ta sig en tur till Karibien och bara njuta av det klarblåa vattnet och få en sån där härlig gyllenbrun bränna. Jag har aldrig riktigt seglat på det sättet men det är någonting jag alltid velat göra. Det som är bra är att man inte behöver ha erfarenhet sedan innan, utan det är okej att vara nybörjare för de har besättning på båten. Hur härligt är inte det? :) Men det går såklart även att hyra en segelbåt själv om man vill det, men jag själv är nog inte riktigt där än med mina seglar skills haha.

Om du vill hämta lite inspiration finns även en katalog att beställa gratis med all information om deras segelturer. Älskar kataloger och få drömma sig bort lite och planera någonting härligt man har att se fram emot.


Nu jag jag för sig inte klaga när det gäller värme och sol då jag befinner mig I Florida just nu. Men det jag saknar är den där semester känslan. Inga måsten, bara njuta av varje dag och ta dagen som den kommer. Man bara vaknar upp, njuter av dagens första kopp kaffe och känner efter, vad vill jag göra idag? Det är verkligen det bästa jag vet! Ingenting är bättre än den känslan och ingenting får mig att må bättre än det. Men det är bara hålla humöret uppe, det är ingenting man kan göra åt situationen just nu. Och det är bara att försöka ha tålamod. Snart kommer saker och ting återgå mer som vanligt igen och jag kan äntligen boka min efterlängtade semester! :)

Alltså titta :) hur underbart?

Gillar

Kommentarer

Jenniesh
Jenniesh,

Oj hur lever ni där just nu då i karantän? Vi skulle rest men sägs Att man inte kan göra mycket

nouw.com/jenniesh
CarolineDrougge
CarolineDrougge,

I Florida är saker mer öppet än i NYC. I NYC stänger allting kl 21.00 på kvällen. Det är inte riktigt karantän, men finns inte så mycket att göra. Men i Florida och Orlando som jag befinner mig i just nu är det mesta öppet som vanligt faktiskt, restauranger, biografer osv. Det är bara lite mindre folk än vanligt, man måste använda mask och så. Men det funkar 😊 Men för semester rekommenderar jag absolut att vänta med att resa hit tills allt återgår mer till det vanliga igen för att få ut max av semestern 😊

nouw.com/carolinedrougge