Saknaden av vissa små saker i livet

In Collaboration with Mjällbusters mjällschampo.

En liten avstickare under berättelsen om min resa och tillbaka till dagens datum.

Men någonting som faktiskt har slagit mig under den senaste tiden under min karantän i New York City, är hur mycket jag saknar vissa Svenska produkter. Trodde faktiskt att jag aldrig skulle säga det. För jag är i USA, där verkligen Allt finns och jag bor i universums mittpunkt New York City. Men jag kan sakna små simpla saker som svenskt godis, kalles kaviar, hushållsost eller sill. Det är så himla enkelt men ändå så himla gott och tyvärr både svårt att få tag på och väldigt dyrt! Det värsta är också att jag får sådana kravings för det bara för att jag vet att det är så svårt att få tag på haha. Är det inte lustigt hur man helt plötsligt blir beroende av någonting som man inte tänkt så mycket på förrän man slutar använda eller ha det i sin närhet? Allt från mat till smink och skönhetsprodukter.

Någonting som jag alltid använde förut var Mjällbusters mjällschampo. Jag kan säga att det är det bästa schampoot jag använt. Jag har försökt att hitta någon liknande produkt här borta. Men jag har inte lyckats hitta någonting som har fungerat lika bra på mitt hår. Det är ingenting som gör att mitt hår känns så friskt, rent och mjällfritt (då jag haft problem med det tidigare). Och hur roligt är det att ha mjäll? Inte så kul..

Så jag kan verkligen tipsa er där hemma i Sverige som faktiskt kan köpa det. Shcampoot finns receptfritt och det som även är bra är att själva schampoot är anpassat efter vårt nordiska klimat. Man använder det 5 dagar i sträck, sedan trappar man ned till 1-2 gånger i veckan och sen får man ett fantastiskt hår efteråt. Saknar det så mycket. Kommer definitivt bunkra upp med det när jag kommer hem igen!

Puss alla fina

Gillar

Kommentarer