Så viktigt med en bra säng

Reklam för Nordiskarum.se

I morse vaknade jag redan kl 07.00 på morgonen. Även om det var två timmar kvar tills jag skulle gå upp. Jag kan inte ens komma ihåg när de hände senast!. Men antar att det bara var en sån dag där min kropp hade energi. Någonting som faktiskt betyder stor roll för mig för att sova bra är min säng. Jag har en sån tur att ha en riktigt skön säng. Den jag hade innan när jag bodde i Australien (kan berätta mer om Australien sen för er som vill veta mer om hur det är att bo här, haha vilket sidospår) men den var en riktig mardröm i alla fall, inte alls skön haha.

Om ni funderar på att skaffa en riktigt skön säng kan jag verkligen rekommendera att ni kikar in på Nordiskarum.se De har super fina, härliga och sköna sängar. Dessutom till ett riktigt bra och rimligt pris! De har även 10 års garanti på sängarna. Vilket jag tycker är super bra, så att man vet att man har garanti på det man köpt. För det är ju trotts allt en investering man gör när man köper en säng :) De har även ett riktigt bra utbud av sängar, och dessutom finns det riktigt snygga varianter också och vissa har även förvaring i sängen! Vilket är super bra, för då slipper man ha allting under sängen, utan istället i sängen och då blir inte allt så dammigt och jobbigt :)
Är det inte konstigt också att alla gillar att sova på så olika sätt och på olika fasthet på madrassen? Jag älskar när sängen är super mjuk så man nästan sjunker igenom den. Medan andra föredrar när sängen är hård som en sten haha.

För att få lite inspiration på deras kontinentalsängar kan ni kika in på Nordiskarum.se För att få lite inspiration (min personliga favorit är den med förvaringen, så himla smart) -->

Gillar

Kommentarer