Så snart de öppnar är det jag som hoppar på flyget och åker till MIN stad <3

Reklam för GrabbarnaFlytt

Hej på er! :)

Alltså hörni, är det bara jag som äntligen börja känna att mörkret med Corona sakta börjar lägga sig? Att det känns som att man kan se ljuset ur tunneln. Det har verkligen gått alleles för lång tid nu.. Jag som trodde det skulle vara över på två veckor.. inte riktigt. Det har liksom gått mer än 1 år nu. Det känns skönt att vara här i Florida för tillfället, men GUD vad jag knappt kan bärga mig till att New York ska öppna igen och jag kan komma tillbaka. Saknar tempot, människor på gatan, restauranger och caféer. Bara en liten simpel sak som att gå utan mask igen ute. Kommer bli helt fantastiskt när den perioden är över i livet och det bara är ett minne! :)

Det som faktiskt har varit ett av det jobbigaste under tiden med Corona är att jag flyttat extremt många gånger. Fram och tillbaka från Florida till NYC och tillbaka igen och sen bytt lägenhet flera gånger i Florida osv. Men det är mycket för att jag inte vet hur framtiden ser ut och jag vill inte skriva på ett kontrakt som håller i ett helt år. För så snart de öppnar är det jag som hoppar på flyget och åker till MIN stad <3

Någonting som jag verkligen hade önskat medan jag flyttade runt var att få hjälp med flytten. Under den mest extrema perioden under Corona var det väldigt svårt att få. Men nu äntligen har de släppt på reglerna igen! :) En firma jag verkligen kan tipsa om, om det är så att ni ska flytta och behöver hjälp av en flyttfirma för att slippa hålla på med allting själv som jag gjorde haha, är företaget Grabbarna Flytt. De har varit inom industrin länge, är verkligen pålitliga, trevliga och arbetar alltid med ett leende. Precis som man vill bli bemött av en flyttfirma! :)

Nu ska jag lägga mig på soffan och kolla på 50 First Dates. Har sett den ungefär 150 gånger. Men den är fortfarande lika bra haha!

Puss på er <3

Utsikten från min gamla lägenhet över Time Square <3 oslagbart

Gillar

Kommentarer