RESE PLANER

Så var det äntligen torsdags kväll. Betyder att det är helg snart! :) För första gången på länge är inte helgen helt fullbokad, förutom med lite jobb. Är det inte himla skönt när inte kalendern är helt full proppade med saker som ska göras under helgen? Det ända som måste tas tag i under helgen är att planera en resa. Jag måste verkligen få en vecka av sol någonstans. Jag är inte riktigt en vinter människa och känner att jag måste få lite ny energi. Jag funderar på en resa till Dubai eller liknande! :)

Har en toppen kväll alla!

Gillar

Kommentarer

Ida,
Härligt med helg, tyvärr jobbar jag. Ta vara på din ledighet!! 😊 Var gärna med på min tävling på bloggen också, där du kan vinna ett presentkort hos Caseapp! =)
devote.se/iidajohansson
MartinaOlsson,
Hej! Jag vill bara tipsa dig om att jag just nu har en tävling i samarbete med Viphuset, som är en hemsida där du främst hittar heminredning, men även en del smycken och kläder. Det du kan vinna i tävlingen är en valfri vara ur deras sortiment till ett värde av max 600kr! 😊 Om du är intresserad kan du klicka på länken nedan för att vara med och tävla!
https://martinaolsson.myshowroom.se/64984/tavling-vinn-en-valfri-vara-fran-viphuset/
martinaolsson.myshowroom.se
Pdersten
Pdersten,
Åh det skulle ju vara så skönt med en resa till solen nu! 😄
nouw.com/pdersten
Sarah,
Ja håller me om att de e skönt me lediga helger ibland 😊
CheerSarah.devote.se
Linda,
Spännande 😊
lindaviktoria.se
ssandraaf
ssandraaf,
Så fin bild på dig, och håller med dig, de är skönt när man inte är fullbokad ibland 😃 låter härligt med sol, jag är också verkligen en sommarmänniska, tycker inte om kylan överhuvudtaget haha 😟
nouw.com/ssandraaf