Real estate i NYC

Så, nu till att fortsätta min historia och jakten på lycka.


Som jag berättade tidigare hade jag tyckt att fastighetsbranchen i USA var väldigt spännande. Jag hade sett programmet Million Dollar Listing på TV och hade sätt alla avsnitt flera gånger om. Jag ville också se de fina lägenheterna i NYC och uppleva det hela. Det kändes så spännande, det fanns så mycket pengar att tjäna, människor att träffa och lägenheter att se.

Så det jag gjorde var att jag skickade ut mitt CV till olika agenter på olika fastighets byråer som jag kände till sedan innan. Jag gick på några intervjuer, men det var speciellt en intervju jag gick på som jag föll extra mycket för. Det var på företaget Nest Seekers, samma företag som Ryan Serhant från TV programmet arbetade på. Jag hade inget Real Estate License sedan innan. Jag tänkte att jag skulle börja med ett internship hos agenten för att lära mig mer om branchen för att så småning eventuellt göra en Master i Real Estate i NYC. MEN, nej, när jag kom på intervju och pratade med Alex som intervjuade mig så kom vi så bra överens så att han övertygade mig att ta migg license på en gång och börja i hans Team. De ville att jag började jobba direkt för dom. Jag blev insatt direkt på ett trainee program och fick sitta och lära mig med högt uppsatta chefer inom företaget. Allt kändes så spännande! Jag var så taggad. Jag fick besöka de finaste bostäderna, gå på visningar och lära mig hur man säljer lägenheter. Det var en dröm och jag kunde knappt vänta med att börja.

Det bästa var även att mitt team som jag blev en del av brukade vara med på Million Dollar Listing också. Vilket jag efter bara några få veckor där fick vara med på. Så spännande! Och jag fick träffa både Ryan Serhant och ala i produktionen också. Mer om det i nästa inlägg, nu ska jag sova :)

Puss

Gillar

Kommentarer