Poolhäng <3

Reklam för Hjalmar & CO

Idag har jag mest varit vid poolen hela dagen, har varit riktigt skönt. Har försökt att ta en timmes meditering och bara släppa alla tankar och ha en stund att bara slappna av, har som mål att försöka ta en stund varje dag som en må bra stund. Med allt som har pågått det senaste året så känns det verkligen som att det behövs. Jag försökte även få till en liten bränna, blev mest röd som en tomat. Men jag hoppas på att det blir till en härlig brun bränna när det röda lägger sig lite :)

Har försökt att fokusera på skolan så att jag denna gången kommer igång med allting ordentligt från början. För förra terminen var verkligen helt rörigt från start. Allting hade blivit online och lärarna visste inte riktigt hur de skulle göra med lektionerna och uppgifterna blev väldigt luddiga. Och det hjälpte inte heller att det var riktigt svåra uppgifter heller. Men denna terminen känns det bättre. Någonting jag håller på att lära mig om just nu är SEO och sökordsoptimering. Det är verkligen någonting som är väldigt användbart inom marknadsföring och för mig som kommer att fortsätta med marknadsföring inom real estate! :) Ett företag I Sverige som kan hjälpa till som faktiskt är super bra är Hjalmar & Company. De har lång erfarenhet inom branchen och använder sig av ett flertal olika strategier så att du kan öka trafiken till din hemsida. Definitivt någonting jag kommer att använda mig av så snart jag är klar med skolan och redo för att jobba igen!

Nu väntar middag och film I sängen. Älskar att gosa ned mig framför en mysig film och en god middag. Imorgon hoppas jag se en liten vårbränna I ansiktet istället för den tomatfärgade färgen jag har just nu haha.

Vi hörs senare!

Puss

Gillar

Kommentarer