Pink with pink

Reklam för Fyndiq

Äntligen är skolan över! Har suttit alldeles för många timmar, dagar, helger med skolan nu. Jag hade min sista inlämning i torsdags. Så i helgen har jag kunnat njuta för första gången på länge av lite frihet, så himla skönt! :)

Någonting som jag älskar att ha när jag pluggar eller jobbar är att ha matchande färger på mina elektronik produkter. Jag menar titta, hur sött är det inte med rosa AirPod skal bredvid min rosa dator? Super sött. Älskar verkligen sånna små detaljer. Om ni vill hitta bra produkter när det kommer till AirPod skal, hörlurar och andra mobiltillbehör kan jag absolut rekommendera Fyndiq. De har ett enormt utbud, har snabba leveranser och bra kvalité på produkterna. Det är även en bra sida att hitta inspiration och presenter till nära och kära- Nästa inköp för mig från Fyndiq kommer nog bli ett skärmskydd för mobilen. Jag har inget för tillfället, och jag vet att det bara är en fråga om när jag kommer att tappa den och skärmen kommer gå sönder. Älskar när man bara enkelt kan klicka hem någonting och det levereras snabbt.


Någonting mer härligt vi gjorde i helgen var att gå till Red Rooster. Det är en restaurang som ligger i Harlem på Manhattan. De är en svensk kock och träffade även andra svenskar som jobbar där. Kändes skönt att få lite svensk kultur igen. Har inte haft det på väldigt länge nu. Maten där var gudomlig. Vi beställde in potatismos med rostad vitlök, kycklingvingar, lax, crab cakes och mac and cheese. Måste säga att mac and cheese från Red Rooster var den bästa jag någonsin ätit! :) Galet god och kan verkligen rekommenderas. Tyvärr borde jag tagit mer bilder på maten och miljön inomhus för hela miljön på restaurangen var liksom härlig. Det blev mestadels videor istället. Men jag kommer tillbaka snart, så då blir det mer bilder!

Nu ska jag bara njuta av att vara lite ledig idag.

Vi hörs senare!

Puss

Gillar

Kommentarer