med en click of taste

I samarbete med Click of Taste

I morse gjorde jag verkligen en himmelsk smoothie till frukost. Normalt sätt brukar frukosten mest bestå av en macka och en kopp kaffe. Men nu har jag försökt ta tag I träningen igen och vill börja äta lite bättre, med mer vitaminer och mineraler. Jag är verkligen en person som tycker att mornar är ett av de härligaste som finns! :) Jag brukar alltid starta dagen med en kopp kaffe och bara ta det lugnt innan jag börjar dagen. Bara sätta mig I soffan med en filt I min pjamas och titta på en mysig serie en stund. Vaknar jag och försovit mig eller får det allmänt stressigt på morgonen så känns hela dagen stressig. Jag känner liksom inte samma lugn då under dagen och till ro I kroppen.

I morse bestämde jag mig för att lyxa till det lite extra och det blev en jordgubbs smoothie med bannan och blåbär, jag brukar toppa det med lite havremjölk för att göra den extra krämig och mer drickbar. Men idag testade jag även att använda Click of taste produkt I min smoothie. Det är alltså en produkt man kan använda för att få extra smaksättning. Och det funkar verkligen! :) Jag använde deras flavour card till denna.

Så hur det fungerar är alltså att man tar flavour cardet och lägger det tillsammans med det man vill ha extra smaksättning på. Sedan så stänger man paketet eller I detta fall så satte jag ett lock på mitt glas. Sedan väntar man I ungefär 1 timma medan smaken värkar. Jag använde skogsbärs smak som smaksättning då jag använde frysta jordgubbar och blåbär och det känns liksom som att smaken avtar lite i smoothien på bären när dom är frysta. Desto längre man väntar på smaksättningen desto mer smak på produkten får man :) Det som är bra är att de har ett stort ubud av olika smaker och har smaker så som mint, cherry, forest berries osv. Kan verkligen varmt rekommendera detta! De har även Click Balls, vilket är små kulor för tillsättning av smak. Min smoothie fick verkligen en himmelsk smak och bär smaken kom verkligen fram. Jag gillar att det är så himla enkelt. En dag när jag kanske inte har så mycket frukt hemma till smoothien så är det bara ta extra havremjölk och låta smaksättningen stå extra länge för att få fram bärsmaken ordentligt. Tänkte att jag ska exprementera lite med smaker nu, himla kul faktiskt :)

Detta kommer verkligen ingå i min nya morgonsrutin!

Nu ska jag alldeles strax hoppa in på Zoom möte och in på min lektion. Idag har jag min Real Estate Entrepeneurship klass och grupparbete. Det som är skönt är att jag fortfarande har det mesta I skolan på Zoom. Sedan har jag bara en lektion I veckan I skolan. Det känns väldigt lagom faktiskt. Mindre tid att spendera på att resa fram och tillbaka och mer tid till att göra annat :) Men idag kommer jag nog behöva en extra kopp kaffe till det haha.

Vi hörs senare!

Puss

Gillar

Kommentarer