LIPSTICK, SUNGLASSES & ICE CREAM

Igår blev det en lång dag på stan. Jag hade inte träffat mina föräldrar på jättelänge så passade på att möta upp dem medan dom är lediga. Det blev Ben & Jerry's inne i Gamla stan. Åt nog världens godaste glass "Fish Food", bra namn för en glass hehe. Men den var jättegod och om ni inte provat den kan jag rekommendera det! Sedan provade jag en massa smink men bestämde mig för att beställa online istället när jag fick sån beslutsångest om färg osv. på bland annat läppstift. Sedan köpte jag ett par solglasögon också! Blev inte riktigt ett par jag tänkt köpa från början, men kunde inte hålla mig, bild på dem kommer senare <3


Ben & Jerry's "Fish Food".

Browvo! från Benefit ska jag definitivt köpa. Det är en primer för ögonbrynen som gör att ögonbrynen får en "fylligare" look. Jag har inte har så täta ögonbryn som jag önskar så måste verkligen prova om den fungerar.

Marc Jacobs hade supermåna matta läppstift som jag var ute efter. Testade en hel del. Men beslutsångesten tog över och jag han inte bestämma mig vilket jag skulle köpa, vad tycker ni? Funderar på en nude färg, eller mörkare brun nyans? Även om de rosa och lila nedan var lite coola.

Gillar

Kommentarer