Inredning till lägenheten

I betalt annonssamarbete med K3

De senaste dagarna har jag för fullt hållt på med lägenheten. Det är såå mycket som ska packas upp, handlas osv. Bara att fylla ett helt tomt kylskåp och skafferi tar ju tid haha.

Och sen finns sååå mycket inredning till lägenheten som jag skulle vilja köpa haha. Jag tittar för fullt på Pinterest, Instagram osv. för att hitta lite inspiration, och finns så mycket fint! Försöker bestämma mig vilken stil jag vill att lägenheten ska ha. Om det är ljusgrått, vitt och lite touch av dusty pink? Eller om jag ska köra på vitt med svart och guld detaljer? Jag är ju väldigt svag för svart och guld. Jag vet att det kanske inte är så svensk smak. Men det är någonting med det som jag älskar! :)

Såhär tänker jag mig ungefär:

Jag tror jag lutar mer år svart och guld, det är bara någonting med det som talar till mig. Vad tycker ni?

Någonting som jag även har tänkt på men inte kommer göra det första jag gör, det är golven. Det gör verkligen så himla mycket i lägenheten. Dessa fiskbensparketter (nedan) är nog mina favoriter hittills. Förut var jag inte så stort fan av det. Men nu älskar jag det. Vet inte hur jag tänkte förut? :) Några som är riktigt bra på golvläggning som jag kan tipsa om är K3 Golvs golvläggning. De hjälper till med alla typer av golv från specialgolv till klassiskt parkettgolv. Jag själv tycker det är väldigt viktigt att ha bra kommunikation med företaget så att det blir precis som man tänkt sig. För golv är trotts allt någonting som man kommer ha en väldigt lång tid framöver, så det är viktigt att man blir nöjd. Och det är någonting de är väldigt bra på, oavsett om det är golvläggning för dig som privatperson eller till kontoret. Och de tar stor vikt vid att man ska bli nöjd och att de blir precis som man vill ha det :)

Nu ska jag själv lägga mig och kolla film. Blir Last Holiday. Har inte sett den, men den ska vara mysig har jag hört. Vi hörs imorgon! :)

Puss

Gillar

Kommentarer