Hur man vet vad man vad man vill göra i livet

Som jag berättade tidigare så var jag så himla vilsen om vad jag ville göra med mitt liv. Vad jag ville jobba med. Efter att ha pluggat väldigt länge är det ganska läskigt att ta steget och verkligen satsa på någonting. För det blir så tydligt att man verkligen satsar på en sak som man sedan ska fortsätta med en lång tid framöver.

Medan jag gick på en hel del intervjuer i NYC blev det mer och mer klart för mig vad jag inte ville göra i alla fall. Jag fick lite panik av tanken på att bara sitta på en stol på ett kontor hela dagen.Medan jag sprang på intervjuer så var även min vän Emma här på besök. Jag och Emma hade bott tillsammans i LA. Hon är verkligen en helt underbar människa. Hon hade studerat Real Estate i LA och var nu i NYC för att gå på lite intervjuer och se om hon hittade någonting som hon gillade.
Någonstans kände jag att "fan det där vill jag också göra". Jag ville också få vara en del av fastighetsbranchen, få se alla fina lägenheter, sälja dem och tjäna massa pengar. Jag hade alltid kollat på Million Dollar Listing och fått se Fredrik Eklund med flera sälja dessa fantastiska byggnader. Jag ville också det. Men jag hade aldrig vågat satsa, för det verkade som en tuff branch. Men någonstans inners inne ville jag ändå.

Därför bestämde jag mig tillslut att jag ville testa att sätta en fot in i branchen. Och jag kan säga er att det blev så mycket bättre än jag kunde vänta mig. Jag har fått sälja längenheter, varit med på Million Dollar Listing och fått vara uppe i de finaste skyskraporna. Men berättar mer senare. Måste jobba vidare lite nu :)

Puss

Gillar

Kommentarer