Helgen

Reklam för Poolgiganten

Hej på er! Hoppas ni mår bra. Vilken helg vi haft här i New York. Så himla underbar. Har bara hängt med våra vänner, spelat beerpong och haft det allmänt bra! :) Ätit middagar, solat, tränat osv. Det har varit fint väder för det mesta och vi har njutit av solen. Vi börjar ha skaffat oss ett litet gäng här som vi har hängt med en hel del, vilket känns väldigt kul. För när man är så pass långt borta från familj och vänner under dessa tider med demonstrationer, corona och allt vad det nu är som pågår samtidigt så är det skönt att ha ett litet gäng som man kan umgås med liksom.

Däremot även om vi har en härlig rooftop och central park att hänga i, saknar jag fortfarande vatten. Att kunna svalka sig. Det hade ju varit fantastiskt att ha en pool på våran rooftop! :) Har alltid drömt om att ha en pool. Det verkar så himla härligt att bara gå ut och ta ett morgondopp.

Har ni funderat på att skaffa swimming pool? Om ni har det kan jag varmt rekommendera Pooliganten.se. De har just nu 20% rabatt på deras hemsida vid beställning :) De kommer gärna och gör hembesök och går igenom tillsammans med dig om ditt poolbygge och hjälper till att planera. De har även pooltillbehör som pooltak, poolöverdrag och poolvärmepumpar, om det är så att du kanske är en av de lyckosamma som redan har en pool. För hur underbart är inte det till sommaren liksom? Och speciellt de som är uppvärmda så man till och med kan ta sig ett dopp senare på hösten :) Från Poolgiganten kan man beställa värmesystem till poolen, och kontaktar man dem hjälper de dig med vilket system som kan passa just dig bäst. Hade jag haft en villa hade jag lätt skaffat en. Förhoppningsvis kanske det kan hända någon gång i framtiden i alla fall. Drömma kan man väll alltid göra? Hade jag haft en hade jag alltid haft vänner över och ordnat poolfester och annat. Hur underbart hade inte det varit?

Nu kommer alldeles strax vår vän över till oss och ska sola lite, senare ikväll ska vi iväg till en annan vän och dricka lite bubbel. Kommer bli så himla mysigt! :) Däremot är vi tvugna att övernatta där, eftersom att det fortfarande är utegångsförbud tyvärr efter klockan 8. Hur sjukt är inte det egentligen? Att man inte får gå ut efter 8, helt galet. Men men, idag är förhoppningsvis sista dagen!

Drömmen

Gillar

Kommentarer