Hälsoresa

Innehåller affiliate-länkar

Reklam för Topformula

När man är såhär på semester i solen känner jag verkligen hur håret växer så det knakar, hyn blir bättre och man mår bara allmänt bättre inombords också :) Det är en himla skön känsla måste jag säga. Även om jag verkligen älskar New York City, det är mitt hem och jag börjar verkligen sakna den staden. Men solen i Miami påverkar även väldigt mycket och det är så himla skönt att få känna sol, värme och bara få njuta av det.

Däremot någonting som jag även märkt hjälper väldigt mycket är att ta extra vitaminer. Jag brukar använda Topformulas hälsokost för de tycker jag har fungerat allra bäst och det är även de som jag tycker har bäst pris också. Den produkt jag mest använder är deras solbrun-kapslar och även vitamin D. Just för att solbrun är ett kosttillskott som hjälper till att ta hand om huden och vitamin D använder jag mest under vintern då man inte får se solen fullt så mycket. Vitamin D brukar vara de jag känner av mest att jag kan ha brist på. Jag känner mig liksom lite nere om jag inte fått i mig tillräckligt med vitamin D. Men kan också vara så att jag längtar efter en sol semester hihi. Jag gillar även att Topformula har Svensktillverkad hälsokost och även fri frakt!

Med koden "TESTA10" får du även 10% rabatt hos Topformula.

Nu ska jag vidare med min hälsoresa här och gå och träna ;) Det måste jag säga också är helt underbart. Bara kunna springa längs stranden i South Beach, känna solen och havet. Helt underbart. Däremot ska jag inte ljuga och inte påpeka att det är Väldigt varmt också. Men som tur är finns duschar längs stranden så jag brukar stanna och skölja huvudet i kallt vatten för att inte tuppa av haha.

Vi hörs senare. Då kommer fler bilder från Miami!

Puss

Gillar

Kommentarer