God morgon

Annons för Gogrilla

God morgon!

En sån härlig söndags morgon det är idag. I NYC är det 24 grader varmt och vi ska snart till Central Park och sola. MEN först tänkte jag fortsätta lite på mitt inlägg igår.

SÅ, det jag berättade sist var att jag kommit in i NYC fastighetsbransch. Allt var spännande, det var mycket och högt tempo och jag gjorde mitt bästa för att lära mig allting så snabbt som möjligt. Det var inte alltid det lättaste, men jag gjorde mitt bästa. Men det som är så skönt med att vara mäklare i USA är att man sköter sig själv väldigt mycket. Jag pluggade till mitt Real Estate License och var på kontoret och lärde mig samtidigt. Efter mycket plugg och slit klarade jag Äntligen mitt license! Det var inte det lättaste jag gjort kan jag lova, men tillslut klarade jag det, och det kändes verkligen fantastiskt! :) Jag kunde starta på riktigt.

Det som även var roligt var att min dröm slog in. Jag fick vara med på Million Dollar Listing NYC. Det var otroligt. Jag blev presenterad för både Ryan och Steve, nu är det bara Fredrik kvar som jag skulle träffat nu, men blev uppskjutet på grund av corona. Men jag hoppas att det kommer ske väldigt snart. Någonting som däremot känns jobbigt just nu är att det nästan är omöjligt att tjäna pengar. Allt står stilla i NYC. Man får inte hålla i visningar eller någonting, så tjäna pengar för tillfället går väldigt långsamt.

Jag försöker just nu hitta olika lösningar på att tjäna lite extra pengar när allt står stilla och det finns endel man kan göra online. Jag kommer ihåg när jag var mindre och gjorde allt möjligt för att tjäna ihop lite pengar, så känns det lite granna just nu. Men det är ändå okej, för det är tillfälligt :) Och någonting som är väldigt bra om man som ett helt team kanske vill tjäna pengar till klassen, till sitt lag eller förening är att sälja Gogrillas grillsåser, tacokit, grillkassar m.m och det är ett stort pluss att det verkligen är starten på sommaren och grillsäsongen startar :)

Gillar

Kommentarer