Framtiden

Hej på er!

Alltså hur glada är inte ni också för att allt med COVID äntligen känns som att det börjar ta slut? Det har verkligen pågått alldeles för länge. Men nu äntligen ska de öppna gränserna in till USA igen för turister. Vilket känns sååå kul, för då kan Äntligen vänner och familj komma hit och hälsa på. Skolan jag pluggar på har i alla fall börjat öppna upp lite och jag har en lektion i veckan. De känns som en start i alla fall.

Sen om några månader kommer jag behöva söka jobb. Det känns lite läskigt att kliva ifrån att plugga, men samtidigt väldigt kul.

Om det är så att ni också är i starten med att söka jobb nu när allt börjat öppna och allt börjar bli någorlunda som vanligt igen kan jag verkligen rekommendera er att vända er till rekryteringsföretag. Det gör processen såå mycket smidigare. Ett företag jag kan tipsa om är ServeOffice. Där kan du finna jobb inom ekonomi, försäkring, HR, löner etc. Även du om företag kan finna din nästa medarbetare via ServeOffice.

För mig får jag se vad det blir. Men någonting inom fastighetsbranschen kommer det bli i alla fall! Vi får se om det bli mäklare, om inte annat kommer det bli någonting liknande. Det är verkligen det jag älskar med att bo här i Financial District. Man blir så inspirerad av alla runtomkring än, Wall Street etc.

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning för middag.

Vi hörs senare!

Puss

Gillar

Kommentarer