FARSDAG PRESSENT?

Innehåller affiliate-länkar

Den 13 november är det ju Farsdag! Tycker såna "högtider?" är så himla fina. Att man skänker en extra tanke åt sin pappa :)

På sista tiden har jag försökt ha som mål att vara ute i så god tid som möjligt med presenter, julklappar osv. Det känns så tråkigt när man hets köper någonting i sista minuten bara för att köpa någonting. Och för mig när det händer blir det alltid någonting riktigt tråkigt, konstigt eller som jag känner är helt fel för den personen, jag nästan skäms ibland över det opassande krimskrams jag hittat. Jag vill gärna att presenten ska vara någonting som passar just den personen jag ger presenten till, gärna något personligt. Så därför börjar jag fundera lite redan nu på vad jag ska hitta på.

Jag funderar faktiskt på en choklad fondue, just för att min pappa Älskar choklad och jag vet att han har varit lite sugen på det ett tag :) Jag ska ta mig en tur i stan innan jobbet för att se om jag hittar något annat kul. Men annars känns de nog som en bra idé. (Och nej, min pappa skulle inte gå in och läsa på min blogg för han använder aldrig internet hihi, så det är ingen fara :) ).

Gillar

Kommentarer