En fantastisk lördag

Reklam för Eciggonline

I lördags hade vi verkligen en underbar kväll. Jag fick äntligen träffa min bästa vän Paulina igen efter 3 månader ifrån varandra. Först var vi på en restaurang i SOHO som heter Shoo Shoo. Det var så himla mysigt. Vi beställde in massa olika förrätter och bara satt och pratade ett bra tag.
Jag träffade vänner som jag inte träffat på länge och det kändes så skönt att få träffa alla igen. Efter middagen och lite drinkar så åkte vi från SOHO över bron till Williamsburg. Vår väns vän har en lägenhet där som har en fantastisk rooftop. Det var verkligen så himla vackert. Vi hade utsikt över hela Manhattan. Jag är verkligen förälskad i staden! :) Finns ingenting vackrare än New York City på kvällen. Efter en kväll på rooftopen med den fantastiska utsikten åkte vi bara hem till hotellet igen i Downtown. Vi var så trötta. Det känns som att vi inte vant oss än vid tempot i New York City. Det är ganska intensivt haha. Men vi ska nog komma tillbaka som vi var förut. Det kommer nog bara ta lite tid efter att ha spenderat så mycket tid i Florida och det mer lugna tempo som är där borta.

Någonting som faktiskt jag märkt blivit en stor trend här i New York City är ecigaretter. Förut rökte folk här vanliga cigg, men vape och e-cigg är nu en stor trend och såklart mycket mycket bättre än vanliga cigaretter och luktar så mycket godare med dofter av jordgubb, mango eller melon. Om ni har funderat på att sluta röka eller gillar kanske att göra det på fest men vill bli av med den dåliga vanan kan ni simpelt beställa det på Eciggonline. Där kan du välja färdiga startpacket som har allt du behöver. Eller så kan du designa din egen vape. Hur gulligt är inte det?

Nu ska jag förbereda mig inför dagens midterm. Det är alltså mitt första prov jag har. Helt sjukt, jag har gjort ett ton inlämningar inför kursen och har även en presentation att göra nu inför hela klassen.. Kul.. Hatar presentationer om jag ska vara ärlig. Blir så himla nervös. Men det ska väll gå bra hoppas jag. Amerikanare älskar verkligen presentationer inför hela klassen. Det känns som att man inte har så mycket av det i Sverige och det kanske är därför jag inte känner mig helt bekväm med det kanske.. Men men, det är bara att göra det antar jag hehe.

Vi hörs senare!


Bjuder på lite bilder från lördagen så länge :)

Gillar

Kommentarer