Diva rules

Reklam för Tallbergs Förlag

Någonting som jag verkligen har haft tid med nu under karantänen är att läsa. Det är något som jag inte har gjort speciellt mycket förut. Men. när man väl börjar så är det faktiskt väldigt härligt. Bara kunna ta en kopp kaffe och dyka in i bokvärlden.

En bok som jag precis läst är boken Diva av Michelle Visage. Det var så kul att läsa den för den kändes så himla JAG på något sätt. Man får följa Michelle och hennes glamorösa liv på Manhattan. Hon har även varit domare i RuPaul's Drag Race. Man får följa henne och hennes drömmar och mål i livet. Det är så inspirerande att läsa om andra som lyckats och deras motgångar i livet och hur de överkommit dem. Man får läsa om hur man kan uppnår framgång och hur man aldrig ska ge upp.

Jag älskar verkligen sånna böcker där man får perspektiv på livet och inser att ingenting är omöjligt. Att man verkligen bara måste kämpa för att nå framgång. Denna bok var precis det jag behövde just nu när allt kan kännas ganska jobbigt och motgång efter motgång kommer.

Jag kan verkligen rekommendera boken och ni kan enkelt beställa den här. Jag lovar, ni kommer bli inspirerade :) Och om ni använder koden CAROLINE25 så får ni även 25% rabatt! Hur bra?

Vi hörs sen!

Puss

Gillar

Kommentarer