Dags att börja fundera på julklappar

Innehåller affiliate-länkar

Reklam för Leksakscity.se

Just nu sitter jag på ett litet café och pluggar. Som vanligt. Vill bara att det ska gå 1.5 vecka så att allt kan vara överstökat haha. För nu börjar de bli dags att tänka på julklappar och annat. Har fortfarande inte klurat ut vad jag ska köpa till nära och kära. Så himla svårt ibland att komma på den perfekta presenten. Det var så mycket lättare när man var barn och hade en lista som man gav sina föräldrar och pekade ut exakt vad man ville ha. Jag gjorde de alltid i ordning 1,2,3 osv. haha bara för att de säkert skulle veta vad jag helst ville ha.. så bortskämd haha. Men såklart var de ju inte så att jag alltid fick de jag ville ha. Ibland kom det där strump paketet som jaa.. kanske inte var allra höst upp på listan. Men men, det var ju användbart i alla fall.

Om ni har barn, småsyskon eller en liten släkting och vill ha en super bra sida att kika på leksaker så kan jag rekommendera Leksakscity. De har allt ifrån radiostyrda bilar till dockor, dockvagnar, leksakskök och radiostyrda robotar från Leksakscity. Ja de har lite av allt möjligt. När jag var liten ville jag alltid ha ett dockhus. Det var någonting jag faktiskt aldrig hade. Så det kommer nog bli en beställning av det till min lilla släkting av den mindre sorten haha :) Annars funderar jag även på leksaksrobot från Tobbie eller Spaceman leksaksrobot. Jag gillar även att alla deras leksaker är CE och EG godkända.

Nu börjar min lektion. Kl 18.00 på kvällen, det är ju precis det man vill göra då. Sitta på lektion en onsdag kväll.. inte alls mysa vid tvn och äta tacos eller så haha. Men det är bara att kämpa på, snart är det jul lov. Och då kan jag lova att det blir lov och mys deluxe för min del! :)

Gillar

Kommentarer