BESLAG DESIGN

Annons för Frontapply.se

God kväll på er!

Idag är verkligen en sån himla vacker dag här i New York City. Solen skiner, det är 20 grader varmt och det är klarblå himmel. Idag känns som en riktigt bra dag, ni vet när man vaknar på bra humör bara. Men egentligen har det inte hänt någonting utan det är bara allmänt en bra dag! :)

Jag och Patricia tänkte försöka göra det bästa av dagen och gå upp till Central Park strax och sola lite. Måste säga att jag fått en liten bränna i alla fall. Jag färgade även håret i förra veckan så nu är jag verkligen super blond deluxe! Haha. Men det passar väll till sommaren.

Vad gör ni annars för att roa er såhär i karantäntider? Eller jag antar att hemma i Sverige är det mer avslappnat och det finns fortfarande saker att göra vad jag har hört. Men Jag försöker komma på alla möjliga saker att göra. Någonting som jag fastnat för är verkligen inredning. Jag kan sitta i timmar och bara hämta inspiration från Pinterest, längtar så himla mycket tills jag har min alldeles egna lägenhet och kan inreda den precis som jag vill. Hur kul är inte det? :)

Något som jag verkligen märkt för skillnad för en fräshare look i sitt hem, utan att man ska behöva lägga ned alldeles för mycket pengar och tid är just handtag. Har ni tänkt på det? Det gör verkligen så himla mycket att ändra looken på skåpsluckorna i köket eller handtagen till dörrarna. Jag själv älskar verkligen guld handtag. Det är så himla fint! Ett tips om ni vill hämta inspiration är att spana in beslag design, de har handtag verkligen allt som garderober, skåpsluckor, byråer osv. Jag vill bara sätta igång och inreda på en gång. Men det är lite svårt när allting är stängt på hela Manhattan.. Så det får vänta ett tag helt enkelt..

Vi hörs sen!

Gillar

Kommentarer

Nathaliejacqueline
Nathaliejacqueline,