Bästa födelsedagen med bästa vän

Reklam för Presentguiden

Denna bilden är tagen på min födelsedag för ca. 1.5 år sedan. Kan inte förstå att tiden har gått så fort. Det kändes som att det bara var några månader sedan. Den födelsedagen då jag fyllde 28 år var den bästa i hela mitt liv.

Jag vaknade upp på morgonen och åt frukost via Skype med mina föräldrar, för just då bodde jag i min älskade stad New York. Vi hade ett långt samtal och bara hade en mysig stund tillsammans. För första gången kändes det helt okej att fira min födelsedag lite på distans, annars brukar jag tycka att det känns ganska jobbigt att vara så långt bort. Efter det var det dags att göra sig i ordning och gå på arbetsintervju. Jag tog mig sedan dit och insåg att jag skulle upp högst upp i en skyskrapa mitt på Manhattan för intervjun. Bara det kändes som att en dröm gick i uppfyllelse. Att sitta på intervju för ett jobb mitt på Manhattan. Livet kändes på topp.

Efter det mötte jag upp min bästa vän Patricia och hon köpte med bruch till oss hem. Och hon vet Precis vad jag älskar. Vi åt croissanter, vaniljyoghurt med bär, kaffe och såklart mimosas på det. Och sen gav hon mig SÅÅÅ fina presenter. En super fin svart klänning med silver detaljer och ett par super fina örhängen till det. Det skrek verkligen jag om de presenterna! :) Hon hade exakt en lika dan klänning i vitt, så när vi senare på kvällen gjorde oss i ordning för att gå ut valde vi att matcha varandra. De presenterna var nog ett av de finaste jag fått i mitt liv. Och min födelsedag var verkligen den mest underbara!! Önskar ibland att man kunde gå tillbaka i tiden och bara få uppleva vissa saker igen.

Bra presenter till bästa vän är inte alltid lätt att hitta, men hon lyckades verkligen med det <3

Gillar

Kommentarer