Bachelorette Party i NYC

Så långsamt steg för steg närmar jag mig dagens datum och min resa. Men först ska jag berätta lite om resan från Vegas till NYC och bachelorette partyt vi organiserade i NYC för min bästa vän.


På väg från min flytt från LA så stannade jag förbi Las Vegas under 2 veckor för att sedan fortsätta vidare till NYC (med all packning också!). Min västa vän bodde i NYC och både hon och jag var bridesmaids inför bröllopet. Som en liten present så bestämde vi oss då för att flyga våran bästa vän till NYC för att överaska henne. Så först hade hon en fest i Sverige. Där fick hon sedan ett samtal utav oss att hon senare skulle packa väskan och komma till NYC. Hon var i chock kan jag lova er! Men det var så värt det. Och hon blev så glad!

Jag stannade hos min vän några dagar och fixade iordning allting och sedan kom våra vänner till NYC. Hela bachelorette partyt blev väldigt lyckat. Vi blandade turistande med fest, rooftops, shopping och restaurangbesök. Det var helt magiskt!

Efter en vecka i NYC skulle jag åka hem under en. månad för att fixa med mitt arbetsvisum till USA för att sedan förbereda flytten med min bästa vän tillbaka till NYC. Men mer om det senare. Puss

Gillar

Kommentarer