Att satsa på framtiden

Reklam för Hjalmar & Co

Hej på er! :)

Hoppas att ni har haft en bra helg. Det blev lite dåligt med uppdateringar. Men så kan det blir ibland när allt bara går av farten. I helgen firade jag min vän Kristina som fyllde år. Vi gick till ett brunch ställe i midtown, det var verkligen super mysigt. Det blev en riktig tjejbrunch :) Efter det åkte jag och mötte upp min kille och en vän på en bar. Vi satt och pratade och tiden bara sprang iväg. Måste säga att det var en riktigt lyckad dag. (Kommer med fler bilder senare), har några på maten så länge hihi.

Och nu sitter jag och sliter med skolan igen. Tillbaka till verkligheten.. Längtar till skolan ska ta slut och jag kan få lite ledigt. Det känns som att det blir så stor press och stress hela tiden. Och det hjälper inte direkt att jag knappt vet vad jag pysslar med. När jag blir klar med skolan i slutet av maj så kommer jag i alla fall gå helt fullt in och satsa på sociala medier. Nu kan jag inte göra det helhjärtat. Men så snart jag kan göra det så kommer ni se betydlig förbättring både här på bloggen och på min instagram @caroline.elisabeths. Någonting jag kommer behöva göra är att ta tag i sökoptimering för min hemsida. Jag känner att det är dags att få in mer trafik till min sida. Och genom det så blir det lättare för folk att hitta mig via Google och komma till min sida. Jag kommer att använda mig av företaget Hjalmar & Co för att få bästa hjälp med sökmotoroptimering. De har superbra lösningar och strategier som kommer ge resultat för in investeringen. Jag känner att jag behöver hjälp av ett företag, även om jag pluggat marknadsföring tidigare så känns det som att jag behöver någon som gör jobbet åt mig och någon jag kan få hjälp utav. Det var trotts allt några år sedan jag själv pysslade med det.

Jag har stora förväntningar på sommaren och känner på mig att det kommer bli riktigt bra. Både karriärsmässigt, men också sommaren som helhet :)

Vi hörs senare, nu ska jag gå upp till mitt lilla kontor på övervåningen och fortsätta plugga!

Puss :)

Gillar

Kommentarer