Att hitta en lägenhet

I annons samarbete med Hyresmäklaren

God morgon!

Gud idag var jag verkligen uppe med tuppen. Så skönt ibland att vakna tidigt och känna att man har hela dagen framför sig!

Att plugga en master I real estate tar verkligen på krafterna och det är såååå mycket som behöver göras hela tiden och mycket som man ska lära sig.. Men det är I alla fall någonting jag verkligen gillar! Känner att jag äntligen har hittat min grej I livet. Vilket känns väldigt kul! :)

Däremot måste jag säga att fastighetsbranschen här I New York fungerar väldigt annorlunda mot hur det fungerar I Sverige. Speciellt när det gäller hyresrätter här. Det är verkligen super enkelt att hitta ett första hands kontrakt och hitta en lägenhet. Men däremot är ju priserna sky höga! Så man får ju betala bra mycket mer än vad man behöver göra I Sverige.

Att hitta lägenhet I Sverige och speciellt Stockholm är ju SÅ himla svårt. Däremot kan jag tipsa om hyresmaklaren.se. Där kan du hitta lediga lägenheter i Stockholm. Man registrerar sig på deras bevakningstjänst och då får man mejl varje gång det är en lägenhet ledig att hyra. På sidan hittar du lediga lägenheter, studentboenden och även rum som hyrs ut. Jag kommer ihåg när jag bodde I Sverige och ville hitta en lägenhet inne I centrala Stockholm. Men det var ju I stort sätt helt omöjligt. Även om jag står I bostadskö och har gjort väldigt länge så kommer det dröja länge till innan jag kan hitta någonting I centrala Stockholm. Därför är det bra att det finns andra alternativa sidor att vända sig till.

Denna lägenheten på bilderna var en av mina absoluta favoriter som jag någonsin varit på. Denna var en lägenhet som hade visning och när jag gjorde min praktik hos Nest Seekers i NYC för real estate så gick jag med på visning på denna lägenheten. Alltså SÅ himla fin och gigantisk!

Nu ska jag I alla fall sätta mig och plugga, har mitt sista prov imorgon I Real Estate Analytics. Ser inte riktigt fram emot det.. för det är väldigt svårt. Men men, det är bara att göra sitt bästa!

Vi hörs senare!

Puss

Gillar