Att få livet att gå ihop

Reklam for blancolan.se

Den senaste veckan har verkligen varit intensiv. Jag är fortfarande kvar i Orlando, Florida. Vilket är underbart med varmt väder, palmer och sol. Men däremot har jag kommit igång med min Master i Real Estate vilket jag gör ifran Baruch College i NYC. Så allting är online för tillfället, men på Måndag ska jag ha min första kurs i skolan. Kommer att bli kul att se hur allting är när jag kommer på plats. Även om det är kul att studera och komma igång med allting på riktigt saknar jag samtidigt att jobba i NYC. Speciellt nar det ar deposit, hyra och annat som jag kommer att behöva betala när jag flyttar tillbaka.

Någonting som faktiskt är bra och ett alternativ för min egen del för att snabbt komma på fötter till en början tills jag kommit igång med allt på riktigt är att ta ett blancolån. Vilket gör att jag kan få lån utan säkerhet och som kan tas för ren konsumtion. Jag kan därigenom låna pengar till precis vad jag vill och långivarna har inget intresse i vad jag lånar till heller, om det är deposition till en lägenhet, eller om de skulle vara till en ny dator till skolstarten. (Min dator vill inte starta heller, vet faktiskt inte riktigt varför så måste till Apple Stor snart och kolla vad som har hänt..). De kräver ingen säkerhet eller pantsättning heller vilket jag tycker är super bra. Via Blancolån får man hjälp att jämföra räntor, villkor och de kan även hjälpa till att jämföra lån.

Nu ska jag satta mig och börja med kurserna, jag har 4 olika kurser inom real estate, business, finans och real estate taxes. Det är inte helt lätt, måste säga att det var svårare kurser än vad jag trodde. Så kommer nog bli en ganska intensiv höst faktiskt. Men det ska nog gå bra hoppas jag! :)

Vi hörs senare!

Puss

Gillar

Kommentarer