3D Bryn

God eftermiddag! :)

Den här senaste perioden har verkligen varit sååå himla stressig! Helt sjukt. Har bara behövt isolera mig typ helt från omvärlden. Knappt använt sociala medier osv. för att inte se allt jag missar och allt folk gör som bara blir till någon slags ångest istället.

Men när jag väl är klar i december för terminen, DÅ kommer jag unna mig massa. Jag kommer bara att slappna av och boka in spa treatments, tid hos frisören osv. Någonting jag även skulle vilja göra är 3D ögonbryn. Det är verkligen så himla snyggt och HUR bra är de inte att brynen bara sitter där helt perfekta, utan smink eller någonting? Jag gick faktiskt och gjorde det för några år sedan. Men då var det så pass nytt att det inte riktigt blev super bra. Det blev mer som I fyllda bryn, men inte riktigt den där 3D känslan och looken av riktiga strån som det annars blir med 3D bryn. Jag definitivt boka in en tid I alla fall, och förmodligen måste jag lasra bort de existerande tattuerade brynen också. Men det får de vara värt :) Sen är de ju bara frågan om hur mana ska ha dem?.. Men jag tror det kommer bli någon slags ombre ögonbryn. Jag känner att det är det mest naturliga och finaste shapen.

Nu ska jag plugga vidare. Har en presentation I real estate law imorgon.. ser inte riktigt fram emot det, jag hatar verkligen att presentera själv inför hela klassen.. och såklart den enda presentation jag har I mina kurser är den enda lektionen som är I “in-person” format.. Nu har man blivit lite bortskämd med att göra allting online haha, det är verkligen sååå bekvämt. Men det blir nog kul ;) får försöka vara positiv I alla fall.

Vi hörs senare,

Puss

Gillar