24 TIMMAR

Förlåt för min frånvaro. Jag har haft så himla fullt upp i helgen att jag knappt hunnit sova. Hatar att låta så "viktig" haha, men det är väll så livet ibland bara, tyvärr har ett dygn bara 24 timmar. I helgen har jag jobbat på ett flertal olika vinprovningar, har verkligen varit super roligt. Hoppade bara in och hjälpte till så ingenting jag gör i vanliga fall. Men det gör det nästan bara ännu roligare när det är någonting man inte gör varje dag! :)

Förutom att jobba i helgen så efter jobbet i fredags mötte jag upp massa vänner och käkade ute lite spontant efter jobbet, men man måste ju ändå ha middag tänkte jag. Var inte riktigt beredd på att det skulle bli så sent och att kvällen sedan skulle sluta sent hemma hos några vänner och jag och killen gick hem 4 på morgonen.. Men men, kul var det!.

I lördags efter jobbet var jag på tjejmiddag. Var supermysigt och min vän lagar så fantastik god mat att man blir galen! :) Bilder kommer upp senare. Sen i söndags var det såklart fars dag och spenderades med middag och tårta hos mina underbara föräldrar :) En fantastisk helg, men nu är jag Helt slutkörd och ska bara mysa i soffan resten av kvällen och äta tortellini (om det nu stavas så?), mumms!

Har för övrigt mina absoluta Favorit "Yes No" mysbyxer som jag köpte i Spanien. Såå himla sköna och snygga också! Måste hitta fler sånna, så om någon sett något liknande nånstans hojta gärna till, skulle bli överlycklig om jag hittade fler liknande! :D

Vi hörs imorgon igen. Ha en underbar kväll! :)

Gillar

Kommentarer

dahlgrens
dahlgrens,
CarolineDrougge
CarolineDrougge,